dilluns, 26 d’octubre del 2015

BIBLIONAUTES!!!



BIBLIONAUTES!!!

Bon dia, lectors i lectores,
avui us volem presentar als biblionautes del curs 2015-2016!!! Alguns d'ells repeteixen experiència, però altres són nous.
Us recordem que els biblionautes participen al projecte APS que es caracteritza per aprendre alhora que s'exerceix un voluntariat. En aquest cas, els vostres companys biblionautes actuen com autèntics bibliotecaris (porten un carnet que els identifica) i us poden ajudar en els dubtes que tingueu relacionats amb la biblioteca. Recordeu que també ens ajuden a crear el clima de silenci necessari per treballar i per tant, els hem de respectar.
Els biblionautes d'aquest any són: Máximo Rauth (1-C), Míriam Sánchez (2-B), Chaimae Bougdadi (2-C), Fiorella Modernell (2-C), Victòria da Silva (3-C) i Hannah López (4-C).


Bon curs, biblionautes!!!




dimarts, 13 d’octubre del 2015

Wattpad

Bon dimarts tretze lectoooors!!!
Avui vinc a parlar-vos d'un descobriment que he fet fa poc gràcies a alguns dels meus alumnes, concretament de la Natalia Radoi i la Laia Martínez; es tracta de la plataforma WATTPAD.
Sovint hi ha gent que diu que els joves no llegeixen i ara descobreixo que molts dels adolescents que conec no només llegeixen sinó que també escriuen.
Hi ha gent del nostre institut que escriuen en aquesta plataforma... ja he descobert una escriptora però estic convençuda que hi ha més, m'ajudeu a trobar-los???
Us animeu a llegir-los i recomanar-me escriptors???!!!
Segur que sí... us espero a la biblioteca amb els seus noms!!!