dilluns, 29 de febrer del 2016

Tu també pots participar al Saló del Còmic




 Molts de vosaltres sou uns apassionats dels còmics: coneixeu tots els que tenim a la nostra biblioteca, us feu amb tots els que podeu i ara ja esteu comptant els vostres estalvis per anar un any més als Saló del Còmic de Barcelona!
   Doncs, aquest any, a més, també podeu participar formant part del V Concurs Escolar Saló del Còmic. Només heu de realitzar un còmic seguint la temàtica proposada aquest any: HISTÒRIETES SOBRE RODES i enviar-la abans del 8 d'abril.
Aquí trobaràs tota la informació Bases del concurs , però ja saps que les bibliotecàries t'ajudaran en tot el que et faci falta!

Ja saps, posa't les rodes i ... a dibuixar!!!

 

dilluns, 1 de febrer del 2016

Exposició Maus: relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman

Aquests dies no us podeu perdre l'exposició Maus: relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman. La tenim instal·lada al vestíbul del nostre institut fins al proper dia 8 de febrer.
Són 17 panells que ens expliquen la història de la única obra no periodística que ha guanyat un premi Pulitzer; es tracta d'una novel·la gràfica que explica les vivències del pare de l'autor, supervivent dels camps de concentració nazi, però amb la peculiaritat que els personatges són animals: els jueus són ratolins i com no podia ser d'altra manera, els nazis són gats.
També tenim a la vostra disposició diferents exemplars d'aquesta obra i altres llibres relacionats amb la temàtica. En aquest enllaç trobareu més informació: Maus, relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman

Us esperem!!!