dilluns, 24 d’octubre del 2016

Més exemplars de : THE GHOST TEACHER

Benvolguts lectors,
i en especial alumnes de primer! com ja sabeu, aquest primer trimestre esteu llegint a la matèria d'anglès el llibre The ghost teacher. Com havíem detectat que els exemplars que teníem a la biblioteca havien quedat obsolets perquè eren una edició antiga hem buscat més i ja els tenim a les nostres prestatgeries. No us quedeu sense i veniu a buscar-lo!




NOVETAT: JA TENIM AQUÍ L'ÚLTIM LLIBRE DE HARRY POTTER!

Hola lectors,
ja sabem que molts de vosaltres sou fans de la saga de Harry Potter i per aquest motiu hem volgut afanyar-nos a tenir el nou llibre a la nostra biblioteca.
Recordeu també tots aquells que no hagin llegit mai cap llibre del Harry Potter que a la biblioteca disposem de la resta de volums.
I ara sí, us expliquem cinc cèntims d'aquesta nova història: és el vuitè llibre de Harry Potter i el primer que es porta oficialment al teatre.Sí, sí, exacte, en aquest cas es tracta d'una obra de TEATRE!!!
Us la resumim així: "Ser Harry Potter no ha sigut mai senzill, i continua sense ser-ho ara que és un empleat carregat de feina a la Conselleria d'Afers Màgics, marit i pare de tres fills en edat escolar. Mentre el Harry ha de conviure amb un passat  que es resisteix a quedar enrere, el seu fill petit, l'Albus, intenta alliberar-se del pes d'un llegat familiar que no ha volgut mai. Però de cop el passat i el present es conjuguen de manera sinistra, i pare i fill descobreixen una veritat desagradable: a vegades el mal sorgeix als llocs més inesperats".

Què us ha semblat? No podeu esperar més per llegir-lo? Doncs ja sabeu... cap a la biblioteca de l'insti a buscar-lo!!!





Ja tornem a ser aquí! Benvinguts Biblionautes!

Benvolguts lectors,
ja tornem a estar aquí carregats de novetats que us anirem explicant poc a poc. La primera i molt important és presentar-vos als biblionautes que us acompanyaran durant aquest curs 16-17. Són: MELISSA RODRÍGUEZ 4-C, VERÒNICA CARRILLO 4-C, ABRIL VIÑALS 1-B, JANNA BORRÀS 1-B, MARIA HUGUET 1-C, MICHELLE MUTTER 2-A, JÚLIA CHARLES 1-B, CHAYMAE BOUGDADI 3-C, CLAUDIA MERI 1-B I IVETT GARRIGA 1-B.
Com ja sabeu, estem a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu, com a responsables de la biblioteca: Àngela Martí i Dolors Marchán!


Bona lectura a tots/es!!!